На Донеччині засудили водія, який збив 9-річну дитину

Водія, який збив 9-річну дитину у Костянтинівці засудили до 4 років позбавлення волі. Повідомляє прокуратура Донецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20 травня 2017 року, близько 10:00, чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля марки “Honda CR-V”, побачивши малолітнього пішохода, який перетинав проїжджу частину в районі регульованого перехрестя разом із старшою сестрою, не зупинив рух автівки та скоїв наїзд на 9-річного хлопчика.

“В результаті вказаної дорожньо-транспортної події малолітній отримав відкриту черепно-мозкову травму з забоєм  головного мозку та переломи гомілки і плеча. Хлопчик переніс декілька складних операцій та завдяки старанням лікарів залишився живим, натомість обвинувачений своєї провини у ДТП не визнав і матеріальну допомогу сім’ї тяжко травмованої дитини не надав”, - зазначили у прокуратурі.

Суд ухвалив вирок, згідно з яким зухвалий водій проведе найближчі 4 роки у кримінально-виконавчій установі закритого типу та не зможе керувати транспортними засобами ще два роки. З засудженого на користь потерпілої сторони стягнуто матеріальну шкоду у розмірі 9 759 грн та моральну - 250 тис грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .