У Бахмуті розпочнуть озеленення вздовж міського полігону ТБО

У Бахмуті розпочнуть озеленення санітарної зони вздовж міського полігону твердих побутових відходів. Повідомляє Бахмут Smart City.

“Громадська організація «ЕКО БАХМУТ» отримала грантову підтримку на реалізацію проєкту «Сприяння впровадженню комплексного підходу управління ТПВ на території Бахмутської громади». Даний проєкт передбачає висадку санітарно - захисної зеленої смуги вздовж полігону ТПВ, яка налічуватиме близько 200 дерев а також створення мотиваційного відео про необхідність відповідального споживання та сортування ТПВ”, - зазначили у повідомленні.

Зазначають, що цей важливий для громади екологічний проєкт сприятиме впровадженню комплексного підходу управління ТПВ, покращенню екології, зниженню викидів СО2, зменшенню захворюваності населення, сповільненню деградації земель санітарної зони і зменшенню обсягів накопичення відходів на полігоні. Партнерами проєкту виступають Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради та ТОВ «УМВЕЛЬТ-БАХМУТ».

Нагадаємо, проєкт «Сприяння впровадженню комплексного підходу управління ТПВ на території Бахмутської громади» реалізується ГО «ЕКО БАХМУТ» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .