У Бахмуті затримали торгівця зброєю

Слідчі поліції Бахмута спільно з оперативними працівниками Краматорського прикордонного загону ДПС України під процесуальним керівництвом військової прокуратури задокументували факти збуту зброї. Місцевого мешканця викрили під час реалізації гвинтівки, гранати Ф-1 і патронів. Повідомляє поліція Донеччини.

Як встановили правоохоронці, протягом останнього місяця 34-річний житель Бахмута щонайменше двічі продав боєприпаси. У результаті кількох етапів документування злочинну діяльність зловмисника було припинено.

Отримані незаконним шляхом гроші та боєприпаси вилучено. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють походження боєприпасів та перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .