На Луганщині поліція затримала підозрюваних у вбивстві чоловіка

Правоохоронці встановили двох чоловіків, які причетні до вбивства 29-річного сєвєродончанина. Підозрювані намагалися приховати сліди злочину, підпаливши тіло та місце події. Повідомили у поліції Луганщини.

“19 травня в колекторі, розташованому у лісосмузі поблизу вул. Вілєсова м. Сєвєродонецька було виявлено обгоріле тіло чоловіка. Під час проведення судово-медично експертизи встановлено, що потерпілий загинув внаслідок множинних тілесних ушкоджень”, - зазначили у поліції.

За словами оперативників, вони встановили особу загиблого, коло осіб, з якими він спілкувався та відтворили події того дня. Встановлено, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між потерпілим та його 33-х та 25-ти річними  компаньйонами сталася бійка. Один з них підпалив місце злочину, аби приховати речові докази та сліди їх перебування у колекторі

В рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 КК України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” за процесуальним керівництвом прокуратури раніше судимому 33-річному підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .