На Луганщині викрили підпільне виробництво алкоголю

У Луганській області правоохоронці викрили виробництво фальсифікованого алкоголю та його збут. Повідомляє прокуратура Луганщини.

“Фізична особа-підприємець, не маючи відповідних документів та ліцензій, реалізовувала на двох власних торгівельних точках незаконно виготовлені алкогольні напої. Також встановлено спільників, які розгорнули підпільне виробництво фальсифікату у гаражних приміщеннях”, - зазначили у прокуратурі.

Під час проведення 9 санкціонованих обшуків на території 4 населених пунктів Попаснянського району та у м.Лисичанську за місцями зберігання та реалізації нелегальної продукції виявлено та вилучено 1300 літрів сурогатного алкоголю орієнтовною вартістю 240 тис. грн, ємності та обладнання для виготовлення продукції, грошові кошти у розмірі 90 тис. грн та 240 тис. рублів, здобуті від реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

На даний час вилучені алкогольні напої направлено для проведення експертизи, проводяться інші необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення злочину.

У подальшому вирішуватиметься питання щодо повідомлення усім причетним особам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .