На Луганщині затримали 22-річного торговця психотропами

За процесуального керівництва Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області викрито  та повідомлено про підозру 22-річному мешканцю міста Сєвєродонецька за фактом придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у особливо великих розмірах. Повідомляє прокуратура Луганської області.

За даними слідства, в ніч з 25 на 26 січня 2021 року у місті Лисичанську  чоловік отримав поштове відправлення з наркотоваром. Під час обшуку  салону автомобіля вилучено картонну коробку з 4 зіп-пакетами з речовиною, схожою на PVP. Відповідно до висновку експерта, вказана речовина є особливо небезпечною психотропною речовиною PVP.

Крім того, під час обшуку за місцем проживання громадянина виявлено та вилучено речовини, схожі на наркотичні засоби та психотропи, а також грошові кошти. Наразі вилучене направлено на експертизу. Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації кримінального правопорушення.

У п’ятницю, 29 січня 2021 року, за принципової позиції прокурора у кримінальному провадженні підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування, яке здійснюється слідчими Лисичанського відділу поліції ГУ Нацполіції в Луганській області оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Луганській області ДСР Нацполіції України, триває.

Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .