Бойовики на Донбасі відкривали вогонь вісім разів

Упродовж поточної доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє штаб ООС.

- У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” було зафіксовано шість обстрілів, а саме: тричі поблизу населеного пункту Піски – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Лебединського – з мінометів калібру 82 мм – 6 мін, а також було зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поруч з Невельським – зі станкового протитанкового гранатомету; в районі населеного пункту Павлопіль – з автоматичного станкового гранатомету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Два обстріли було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, а саме: поблизу Луганського – з автоматичного станкового гранатомету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Кримського – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберних кулеметів, - повідомили в ООС.

У штабі додали, що сьогодні, 15 березня, внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали поранення. Евакуаційною технікою військових доставлено до військово-медичного закладу, де їм оперативно було надано належну медичну допомогу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *