У Лисичанську ввели обмеження на відвідини кладовищ

16 квітня міська рада Лисичанська вирішила обмежити відвідування жителям міста кладовищ «Зелений гай», «Осьмушна балка», «Нове», «Дібровське», «Березівське», «Переїзнянське», «Рубіжанське», «Ісаєва балка» на період з 19 по 28 квітня включно. Повідомили у Лисичанській міській раді.

“Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали зазначене рішення, враховуючи протокол № 6 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке передувало засіданню виконавчого комітету від 16 квітня поточного року, з метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та запровадження протиепідемічних заходів для запобігання поширенню на території міста Лисичанськ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”-зазначили у повідомленні.

У повідомленні додали, що також було доручено Лисичанському відділу поліції головного управління національної поліції в Луганській області та управлінню патрульної поліції в Луганській області у межах повноважень забезпечити дотримання передбачених цим рішенням заходів, публічну безпеку та порядок під час святкування Великодня та проведення поминальних днів.

Рішення можна переглянути за наступним посиланням Рішення виконавчого комітету №157 від 16.04.2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .