На Луганщині начальниця відділення «Укрпошти» привласнила 400 тис. грн

Співробітники кіберполіції Луганської області спільно зі слідчими за процесуального керівництва прокуратури викрили начальницю одного з відділень поштового зв’язку Луганської дирекції АТ «Укрпошта», яка у період з грудня 2019 по лютий 2020 року заволоділа грошовими коштами в сумі понад 400 тис. грн. Жінку звільнено з посади, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Повідомляють у поліції Луганщини.

“Під час досудового розслідування встановлено, що керівниця, маючи на меті привласнення грошових коштів, виділених для проведення виплати грошових переказів громадянам, внесла зміни до звітної документації, що формується в автоматизованій системі відділу зв’язку. Вона зазначила в системі нульовий залишок у касі відділення. Внаслідок цього грошові перекази громадянам здійснені не були. А гроші з каси у сумі понад 400 тис. грн. керівниця привласнила”, - зазначили у поліції

В рамках кримінального провадження триває досудове слідство. Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та обрано запобіжний захід – домашній арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter .